Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Πολλές αλλάγες και μεγάλη απουσία...

Μεγάλη και αδικιολόγητη απουσία το ξέρω αλλα εχουν γινει πολλά τον τελευταιο καιρο. Το καλύτερο απ'όλα η μετάκομιση μας σε καινούργιο σπιτάκι.Ειμαι πολύ χαρουμένη μιας και στο καινουργιο σπιτι έχουμε κήπο όποτε καταλαβαίνεται οτι φορέσα γαντάκια πήρα κλαδευτηράκι και το παίζω η μικρή κηπουρός.(εδω γελάμε)


  Έτσι ηταν ο κήπος όταν μέτακομίσαμε χώρις την καλαμώτη που μας χωρίζει απο το διπλάνο διαμέρισμα.Εχει δύο λεμονιές μια μανταρινιά και αγγελικούλες.Όχι και άσχημος για σπίτι στην πόλη τι λέτε;






 Αφού λοίπον μπήκε η καλαμώτη αυτο που ηθέλα       
 ήταν τα δικα μου  μυρωδικά οπότε  φύτεψα
 δεντρολιβανο, πολύ  δυοσμο(μας αρεσουν πάρα πολυ τα γεμιστά  οπότε καταλαβαίνετε) ρίγανη, θυμάρι, λεμονοθύμαρο (δεν το γνώριζα αλλα
 έγινε πολύ αγαπημένο)και φυσικά βασιλικους. Εσείς χρησιμοποιείτε κάποιο αλλό μυρωδικο; θέλω να συμπληρώνω σιγά σιγά αυτά που μου λείπουν.





 Επίσης κάναμε και ενά μικρό μποστανάκι (αποπειραθήκαμε δηλαδη) και βαλαμε μαρουλάκια,  πιπερίτσες και  ενα κρεμμυδάκι.

Δεν επιάσαν όλα αλλά ειπάμε πρώτη προσπάθεια είναι. :-)





Πραγμάτικα θα εκτιμούσα συμβουλές και ιδέες γύρω απο το μέγάλο  θέμα κήπος μιας και δεν είμαι και πολύ σχετικη οπότε κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη.



Και φυσικά δημιουργήσαμε και μια ομορφη γωνίτσα για να πινούμε το καφεδάκι μας και σε αυτο βοήθησαν οι blogοφίλες  Μαρία και Μισιρλού που δυστηχως αργησα να ευχαριστησω δημόσια για το πανέμορφο δωράκι που  ειχα κερδίσει στο giveaway και μου το εχουν στείλει έδω και καιρό.

 












Ευχάριστω πολύ και δημόσια   ειναί τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Χρωστάω και αλλό ενά ευχαριστώ εδώ και πολύ καιρό και στην αγαπημένη φίλη Σοφία απο  το Χειροποιημα για το βραβειακι. Ευχαριστω πολυ  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!