Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Στεφανάκια βάπτισης

Είμαι φωτογράφος παιδικών πορτρέτων και στην δουλειά μου χρησιμοποιώ αρκετές φόρες διάφορα props για πετύχω το αποτέλεσμα που επιθυμώ.
Αυτό δικαιολογεί σε ένα βαθμό την μανία μου να συλλέγω ,αγοράζω ,κρατάω κάθε τι μικρο η μεγάλο που μου φαίνεται όμορφο (συνήθως μικροαντικείμενα γιατί πόσα να χωρέσει και αυτό το δυαράκι)παρόλα αυτά κάποιες φορές δεν βρίσκω αυτό που θέλω ακριβώς και προσπαθώ να το φτιάξω. έτσι έγινε και με αυτά τα στεφανάκια.
Όπου και να ρωτούσα δεν είχα βρει αυτό που ήθελα. είτε θα ήταν πολύ ¨φτωχά¨ ή θα ήταν πολύ ακριβά για τα γούστα μου (από 40 έως και 100 ευρώ για στεφανάκι βάπτισης με 10 πλαστικά λουλούδια έλεος!!!) αποφάσισα λοιπόν και εγώ να τα φτιάξω μόνη μου.Μια βόλτα από το ιστορικό μας κέντρο και υπάρχουν άπειρα μαγαζιά με κορδέλες και λουλουδάκια σε όλα τα χρώματα και σε πολύ καλές τιμές.
Συνήθως χρησιμοποιώ 60-80 μικρά λουλουδάκια σε κάθε στεφανάκι ανάλογα με το πόσο μεγάλο το θέλω.τα λουλουδάκια που χρησιμοποιώ βγαίνουν σε ότι χρώμα μπορείτε να φανταστείτε και εγώ είχα αγοράσει τα πακέτα που είχαν 20 μέσα(περίπου 2 ευρώ το πακέτο αν θυμάμαι καλά). Υπήρχαν και μεγαλύτερες συσκευασίες που συμφέρουν οικονομικά άλλα μιας και ήταν η πρώτη μου απόπειρα να τα φτιάξω δεν ήξερα πόσα θα χρειαστώ και ήθελα διάφορα χρώματα έτσι πήρα τις μικρές.
Βρήκα και κάποιες κορδέλες που μου ταίριαζαν γάντι για αυτό το project και ξεκίνησα....
ήθελα το μέγεθος τους να είναι προσαρμόσιμο έτσι στο τελείωμα έβαλα τις κορδέλες για να μπορώ να το δένω ανάλογα για να εφαρμόζει στα παιδικά κεφαλάκια. 

 έφτιαξα παραπάνω απο ένα και φυσικά τα χρησιμοποίησα...

Ελπίζω να σας αρέσουν...

11 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥ! ...ΚΑΙ ΤΙ ΓΛΥΚΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!
    ΦΙΛΙΑ Χ 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ήρθες Δήμητρα και καλώς σε βρήκαμε. Πολύ ωραίο το στεφανάκι , και απίθανη φωτογραφία. Τα πιτσιρίκια είναι κουκλιά και τα στεφανάκια super. Θα τα λέμε.Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλώς σας βρήκα κοριτσιά και σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγιά.φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς ήρθες, Δήμητρα! Υπέροχα τα στεφανάκια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tέλεια ιδέα και πραγματικά πολύ εντυπωσιακό το αποτέλεσμα στην φωτογραφία. Καλώς ήρθες και καλώς σε βρήκαμε λοιπόν. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλως σε βρηκα Δημητρα...υπεροχο το στεφανακι σου...καταπληκτικη η δουλεια σου..η φωτο με τις δυο κουκλιτσες ειναι φοβερη!!μπραβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλεια η φωτογραφία, τέλειο και το επάγγελμά σου! Τα στεφανάκια είναι το κάτι άλλο στα μαλλιά των μικρών πρωταγωνιστριών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχα τα στεφανάκια σου! Και η φωτογραφία σου εκπληκτική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολυ ομορφα,γλυκες τα κοριτσακια,πολυ καλη δουλεια!καλως σε βρηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα Δημητρα,καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλώς σε βρήκαμε!!!!!!
    Ειναι υπέροχα τα στεφανάκια σου και φυσικά και η δουλειά σου!!!
    Θα σε παρακολουθώ και θα τα λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημητρα μου γεια σου! Εμεις ειμαστε οι καινουργιες γειτονισσες της γειτονιας! Τα στεφανακια σου ειναι τελεια!!!! οπως και η φωτογραφια σου!! Μπραβο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή